Piese Schimb Concasoare / Statii Sortare

Importator si distribuitor de piese de schimb, piese de uzura si consumabile concasoare si stații sortare pentru numeroase branduri: Tesab, MB Crusher, Terex, Fintec, Pegson, Finlay, Kleemann, McCloskey, Metso, Powerscreen, Sandvik, Rubble Master, Parker, Brown Lenox, Extec, Atlas Copco, Hartl, Trio, Hazemag, MFL si Keestrack, etc.

Dispunem de o gama de piese de schimb concasor de calitate care vor face fata uzurii pe termen lung si te vor ajuta sa mentii concasorul in functiune la performante maxime.

Timp de livrare redus.


De ce sa cumperi de la noi piese schimb pentru concasor

Pentru a creste durata de functionare a utilajului si a nu pune in pericol siguranta lucratorilor, ai nevoie de piese de schimb pentru concasor de calitate care sa se potriveasca perfect utilajului pe care il detii. Pe acest site vei gasi oferte complete pentru piesele de schimb de care ai nevoie.
De ce merita sa colaborezi cu noi pentru astfel de piese:
 • Pentru ca poti avea incredere in noi
 • Pentru ca facem asta din 2008, avem sute de clientii mulțumiți. 
 • Pentru ca am inchiriat si comercializat concasoare pentru toate tipurile de roca, inclusiv zgura sau sticla ori betoane din demolari sau traverse de cale ferată. Intelegem astfel problemele aparute, din perspectiva proprietarilor de utilaje
 • Pentru ca oferim suport 
 • Pentru ca avem o gama diversificata de piese concasor, astfel incat sa poti alege exact ceea ce ai nevoie, in functie de tipul de utilaj, marca sau necesitati;
 • Pentru ca oferim gratuit consultanta tehnica de specialitate;
 • Pentru ca suntem importator si distribuitor de piese de schimb concasoare si stații sortare pentru numeroase branduri: Tesab, MB, Terex, Fintec, Kleemann, McCloskey, Metso, Powerscreen, Sandvik, Rubble Master, Parker, Brown Lenox, Extec, Atlas Copco, Hartl Powercrusher, Trio, Hazemag, MFL si Keestrack, etc;
 • La noi vei gasi piese concasoare si stații sortare de inalta calitate la preturi competive, cum ar fi falci, placi de presiune, ciocane din otel manganos, cu crom sau cu instertie ceramica, conuri, mantale, placi uzura si multe altele.
Concasor secundar cu impact TESAB RK 623

Piese schimb concasor profesionale pentru majoritatea tipurilor de concasoare

 

Cere o oferta pentru piese de schimb pentru concasor

Vrei sa afli preturi orientative pentru piese concasor?

Piese de schimb concasoare - falci

Utilizarea pieselor de schimb nepotrivite poate deteriora utilajul si pune in pericol siguranta la locul de munca. De aceea, este bine sa te orientezi catre furnizori de piese de schimb de calitate garantata de catre producatorii originali.

Daca ai nevoie de falci concasor sau statii de sortare pentru utilajele din brandurile Tesab, MB, Terex, Fintec, Kleemann, McCloskey, Metso, Powerscreen, Sandvik, Rubble Master, Parker, Brown Lenox, Extec, Atlas Copco, Hartl Powercrusher, Trio, Hazemag, MFL sau Keestrack te putem ajuta! 

La noi vei gasi falci concasoare cu mangan (14%, 18% sau 22%) cu profile diverse cum ar fi cele standard, cu dinti ascutiti, cu dinti ondulati sau cu dinti duri. Acestea sunt piese de schimb originale garantate de furnizorii din Marea Britanie si se potrivesc perfect utilajelor, asigurand functionarea eficienta pentru multi ani.

Piese de schimb concasoare - ciocane


In general exista 4 tipuri disponibile: Ciocane din otel manganos / Ciocane martensitice / Ciocane cu insertie ceramica / Ciocane cu Crom
Sunati-ne pentru a discuta varianta care vi se potriveste cel mai bine pentru aplicatia dumneavoastra !
Dispunem de o gama de ciocane concasor de calitate care vor face fata uzurii pe termen lung si te vor ajuta sa mentii concasorul in functiune la performante maxime. Concepute pentru a se potrivi si functiona perfect, piesele de concasor pe care le comercializam respecta cele mai stricte standarde si tolerante pentru siguranta si fiabilitate garantate de firmele exportatoare din Marea Britanie sau din Uniunea Europeana.


Produsele noastre ➲

 Falci concasor

Falci Standard Tooth

Falci Multitooth

Falci Quarry Tooth

Falci Supertooth

Falci

 Ciocane

Ciocan ceramic

Ciocan fix

 Con / manta

Con coarse

Con extra coarse

Con standard

Con tip fin

Cone

Placa presiune

Placa presiune

Blindaje concasor

Blindaj concasor cu falci

Ghidaj placa presiune

Role Benzi Transportoare

Role benzi transportoare

Role benzi transportoare

Role benzi transportoare

Role benzi transportoare

Role benzi transportoare

Marci piese concasoare ➲

Piese Hazemag

Piese Trio

Piese Extec

Piese Brown Lenox

Piese Parker

Piese Rubble Master

Piese Sandvik

Piese Powerscreen

Piese Metso

Piese McCloskey

Piese Fintec

Piese Terex Pegson

Piese Terex Finaly

Piese MB

Piese Tesab


Piese de schimb concasoare - con / manta ››

Pentru ca sunt multe variante de cavitati si, prin urmare, trebuie alese cu atentie conul si mantaua concasorului, iti sugeram sa ne suni inainte de a comanda pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita pentru utilajul tau!

Avem conuri si mantale pentru cavitati extragrosiere, grosiere, medii, fine sau extrafine pentru utilaje din brandul Tesab, MB, Terex, Fintec, Kleemann, McCloskey, Metso, Powerscreen, Sandvik, Rubble Master, Parker, Brown Lenox, Extec, Atlas Copco, Hartl Powercrusher, Trio, Hazemag, MFL sau Keestrack. Calitatea acestora este garantata de firmele producatoare din Marea Britanie, iar pretul este competitive.
Piese de schimb concasoare - ciocane ››

Indiferent de tipul de concasor sau a statiei de sortare pe care o ai, la noi vei gasi o gama variata de ciocane pentru concasor, piese de calitate garantata de firmele producatoare originale din Marea Britanie. Te putem ajuta cu oferte avantajoase pentru ciocane din otel manganos, martenisitice, cu insertii ceramice sau cu crom.

Daca nu stii exact ce iti trebuie, nu ezita sa ne suni sau sa ne scrii pentru a te ajuta cu consultanta profesionala. Avem experienta mai multor ani in domeniul comercializarii de piese de schimb pentru concasoare si iti vom furniza toate informatiile de care ai nevoie.

Cere o oferta pentru piese de schimb pentru concasor

Vrei sa afli preturile orientative pentru piese concasor?

Piese de schimb concasoare - placa de presiune ››

Placile de presiune concasor pe care le comercializam se pot gasi in varianta potrivita pentru urmatoarele tipuri de concasoare: Tesab, MB, Terex, Fintec, Kleemann, McCloskey, Metso, Powerscreen, Sandvik, Rubble Master, Parker, Brown Lenox, Extec, Atlas Copco, Hartl Powercrusher, Trio, Hazemag, MFL sau Keestrack.

Datorita procesului special de tratare termica si a compozitiei chimice, piesele de schimb concasor pe care le importam si distribuim sunt de calitate si se remarca prin durabilitate.

Concasor cu impact cu ax vertical tip Oresizer - VSI
Piese de schimb concasoare - blindaje / placi de impact

La noi vei gasi o gama diversificata de piese de schimb concasoare, potrivite pentru utilajele si afacerea ta. Acestea sunt construite pentru a rezista cat mai mult, au calitatea garantata de parteneri nostri din UK sau UE si pot deservi utilaje variate precum: Tesab, MB, Terex, Fintec, Kleemann, McCloskey, Metso, Powerscreen, Sandvik, Rubble Master, Parker, Brown Lenox, Extec, Atlas Copco, Hartl Powercrusher, Trio, Hazemag, MFL sau Keestrack.

Suna-ne pentru a te ajuta sa alegi blindaje de concasor sau placi de impact care vor ridica afacerea ta la un nivel nou si profesional. Indiferent daca te ocupi cu concasarea rocilor moi ori dure, a pietrelor sau a deseurilor din constructii, piesele concasoare pe care le importam si distribuim ofera avantajul tehnologiei inovatoare, a fiabilitatii si a sigurantei. De asemenea, asigura o capacitate de productie mare si sunt o investitie care iti va maximiza castigurile.

Cere o oferta pentru piese de schimb pentru concasor

Vrei sa afli preturile orientative pentru piese concasor?

Suna-ne pentru a te ajuta sa faci cele mai bune alegeri pentru piese de schimb concasor!

Daca ai partenerul potrivit, exista o solutie pentru fiecare problema si provocare si, desigur, piesa pentru concasoare de care ai nevoie.

Ne poti suna la numarul 0730 112 593, sau ne poti scrie la adresa de email cristian.calin@romconsort.ro iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de catre noi. Daca preferi sa ne vedem, ne poti gasi la sediul nostru din Bdl. 1 Decembrie 1918, nr. 1G, sector 3, Bucuresti.

De asemenea, daca este mai confortabil pentru tine sa te sunam noi, completeaza formularul de contact.

Completeaza formularul de mai jos si afla preturile orientative pentru piesele de schimb pentru concasor:

  Nume si prenume

  Email

  Numar de telefon

  Formular Descarca-preturi (Contact Florm 7)