Con concasor / Manta concasor

Conul si Mantaua concasorului cu con se comanda functie de tipul de cavitatilor necesare. Exista mai multe tipuri de cavitati, in principiu aceastea sunt: cavitate extra-grosiera, cavitate grosiera, cavitate medie, cavitate fina si extrafina.

Atentie insa ca nu toate cavitatile sunt disponibile la toate modele de concasoare, mai frecvent sunt intalnite 3 sau 4 tipuri de cavitati. Sunati-ne pentru a discuta varianta care vi se potriveste cel mai bine pentru aplicatia dumneavoastra !

Calitatea pieselor de schimb este garantata de furnizorii OEM din Marea Britania.

RECOMANDARE: la fiecare oferta de con / manta sau alte blindaje sa comparati si greutatea efectiva a reperelor, pentru a evita astfel piesele turnate mai subtiri, in scopul unui pret aparent mai atractiv.

Oferim piese de schimb originale / OEM pentru urmatoarele tipuri de concasoare si statii de sortare:

BL-Pegson, Boliden Allis, Brown Lenox, Cedarapids, CFBK, Extec, Faco, Finlay, Fintec, Fuller Traylor, Goodwin Barsby, Hart’l, Hazemag, HMH Rubblemaster, HRI, KDS, Kobelco, Komatsu, Krupp, Kue Ken, Lokomo, Nordberg, OM, Parker, Pegson, Pegson-Telsmith, Powerscreen – Pegson, Sandvik, Svedala, Symons, Telsmith, Terex – Finlay, Terex – Pegson,  TESAB, Trio etc.

Va oferim de asemenea preturi competitive pentru: falci, ciocane, placa de presiune (toggle), blindaje,  diverse placi uzura, etc

Pentru detalii / cerere de oferta piese de schimb sunati la 0730112593 sau completati formularul de la linkul de mai jos:

http://www.romconsort.ro/contact/

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.