Spălare, Sortare, Separare, Tratare

Solutii standard sau personalizate, teste de laborator, proiectare, confectionare si punere in functiune echipamente individuale sau fluxuri tehnologice complete.

Domenii acoperite: procesare minerale si roci, reciclarea diverselor materiale, tratarea apelor murdare sau a diverselor hidromase, precum si solutii complete in domeniul nisipului si pietrisului, carbunelui sau al altor materii prime din industria chimica. De asemenea imbogatirea minereurilor de cupru, plumb, zinc, tungsten, aur, fier, staniu, zinc, tin, tungsten, etc. Nu in ultimul rand, solutii pentru prelucrare si purificare nisipuri cuartoase, caoline, feldspati, baritine, muscovite, fertilizatori, saruri bogate in iod / nitrati.

Totul porneste de la analiza materialului brut. Daca nu aveti informatiile necesare, putem executa testele materialului si ulterior sa va facem recomandarile aferente, asta va conduce la garantia ca produsele oferite sunt ceea ce aveti nevoie.

Laboratoarele AMP Spania acopera o gama foarte larga de teste posibile, tratand cu prioritate conservarea mediului inconjurator si sustenabilitatea operatiunilor. Acest lucru va conduce in final la avantaje competitive pe termen lung ale afacerii dumnevoastra.

Descarcati brosura de prezentare produse si servicii pentru fotografii si mai multe detalii.

Principalele aplicatii pentru care oferim solutii complete:

Atritiune si Macinare

Sortare si Clasificare. Filtrare si Desecare

Hidrociclonare. Ingrosare si limpezire. Uscare

Separare gravimetrica. Separare magnetica, electrostatic si triboelectrica

Flotatie. Pompe Slam si diverse supape, piese schimb etc

Apasa butonul de mai jos si descarca brosura de prezentare a produselor si serviciilor, cu diverse exemple, fotografii si informatii relevante.

Nu ati gasit ce va trebuie sau aveti nevoie de mai multe informatii?

Sunati-ne la 0730112593 sau lasati-ne un mesaj si va contactam noi.

    Nume

    Email

    Subiect

    Mesajul